Recepten Recepten

Sachercake met Arabesque

Recept

2.000 g   Sachermix
1.000 g   ei
1.100 g   boter
200 g   tarwebloem

Vulling

1.000 g   Fruitful Apricot Jam

Decoratie

1.100 g   Glaceer Ganache met Arabesque Noir 72
Sachercake met Arabesque

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen en gedurende 5 minuten in de laagste versnelling mengen.
Soortelijk gewicht 825 - 850 gram/liter.
Vul een cakeblik van 20 cm met 390 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 60 minuten.

Snijd de cake twee keer door.
Twee keer vullen met Fruitful Apricot Jam.

Verwarm de Glaceer Ganache in de magnetron tot 34°C.
Glaceer de cake en garneer het woord SACHER met de Glaceer Ganache op de cake.

Uitkomst 11 stuks