Sachercake met Arabesque
Sachercake met Arabesque
Recept
2.000 g | Sachermix | |
1.000 g | ei | |
1.100 g | boter | |
200 g | tarwebloem |
Vulling
1.000 g | Fruitful Apricot Jam |
Decoratie
1.100 g | Glaceer Ganache met Arabesque Noir 72 |
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen en gedurende 5 minuten in de laagste versnelling mengen.Soortelijk gewicht 825 - 850 gram/liter.
Vul een cakeblik van 20 cm met 390 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 60 minuten.
Snijd de cake twee keer door.
Twee keer vullen met Fruitful Apricot Jam.
Verwarm de Glaceer Ganache in de magnetron tot 34°C.
Glaceer de cake en garneer het woord SACHER met de Glaceer Ganache op de cake.
Uitkomst 11 stuks