Sacher Empileur
Sacher Empileur
Fonceerdeeg
700 g | hardewenerdeeg cacao | |
250 g | Fruitful Apricot Jam |
Recept 1
600 g | Sachermix | |
320 g | ei | |
240 g | boter | |
50 g | suiker | |
40 g | water |
Trempeer
300 g | Trempeerlikeur met Gel |
Vulling 1
100 g | Zeesan Neutraal | |
2.000 g | Fruitful Apricot |
Rolbeslag
500 g | Rolbeslag met Sachermix |
Recept 2
1.250 g | Choco Bavaroise met Zeesan Choco |
Decoratie
100 g | Cacao (2 g per stuk) |
Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg cacao, dikte 1,75 mm.Het hardewenerdeeg uitsteken met het frame en strijk daar de Fruitful Apricot Jam op.
Draai het beslag van recept 1, 5 minuten in de eerste versnelling en giet deze op het hardewenerdeeg met de Fruitful Apricot Jam en strijk deze af met afstrijker nr 4.
Oventemperatuur 180°C. Baktijd ca. 30 minuten.
De gebakken plak goed af laten koelen en tremperen met de trempeerlikeur.
Vermeng de Fruitful Apricot met de Zeesan Neutraal en verdeel deze op de empileur. Strijk af met afstrijker nr 2.
Leg hierop een plak Rolbeslag met Sachermix en trempeer met de trempeerlikeur.
Maak de choco bavaroise aan en verdeel deze over de empileur, strijk af met afstrijker 0,5.
Invriezen en bevroren lossen.
Snijd de gebakjes in de gewenste maat. Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.
Neem het gewenste sjabloon en leg deze op het bevroren gebak, en decoreer af met cacaopoeder.
Uitkomst 1 frame (50 stuks)