Rozijnen-Maisbroodje met Fiesta Panovite Mais
Rozijnen-Maisbroodje met Fiesta Panovite Mais
Recept
10.000 g | 100 % | Fiesta Panovite Mais * | |
800 g | 8 % | gist | |
4.800 g | 48 % | water | |
1.500 g | 15 % | Korent Ambacht |
* Fiesta Panovite Mais bevat zout !
Vulling
10.000 g | 100 % | rozijnen |
Decoratie
360 g | Decor Maisgries |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat lenger in de eerste versnelling kneden.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 450 gram.
Bol- puntrijs 25 minuten.
Vormen en decoreren met Decor Maisgries.
Vrij dicht tegen elkaar op de plaat zetten.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 220°C.
Oventemperatuur rotatieoven 190°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 60 rozijnen- Maisbroodjes.