Royal Brake
Royal Brake
Voordeeg
500 g | 50 % | tarwebloem | } 100% |
120 g | 12 % | gist | |
350 g | 35 % | water |
Recept
500 g | 50 % | tarwebloem | } |
20 g | 2 % | bakkerszout | |
500 g | 50 % | Vero Vitesse | |
40 g | 4 % | Zedomals Crème | |
100 g | 10 % | Perla Amandelpan | |
200 g | 20 % | water |
Vulling
750 g | 75 % | rozijnen | |
300 g | 30 % | Vruchtenmelange |
Decoratie
225 g | amandelstaafjes | ||
450 g | Perla Amandelpan |
Werkwijze
Vruchtenmelange wassen, minimaal 4 uur en maximaal 24 uur laten weken.Voordeeg goed afkneden.
Deegrijs 30 minuten.
Overige grondstoffen toevoegen en een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 350 gram voor cakebakjes en 500 gram voor een Farmers bakvorm.
Bolrijs 25 minuten.
Opmaken en in de cakevorm plaatsen.
Op het deeg een spiraal Amandelpan spuiten (50 gram).
Narijs 60 minuten.
Voor het bakken overstrooien met de Amandelstaafjes.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 25 minuten voor 350 gram.
Baktijd 32 minuten voor 500 gram.
Uitkomst 9 stuks van 350 gram.