Roomstammetje
Roomstammetje
Bodem
1 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
50 g | Arabesque Blanc 29 * |
* Eventueel iets verdunnen met cacaoboter of hard vet
Recept
100 g | Bianca | |
100 g | water | |
170 g | suiker | |
30 g | Zeesan Neutraal |
Vulling
250 g | Fruitful Cherry | |
250 g | Gele room met Maestro Creme Vanille |
Afwerking
100 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
35 g | amandelschaafsel (gebruneerd) | |
6 g | pistachenoten * |
* fijngehakt
Werkwijze
Bianca, suiker en de Zeesan met het water van 70°C opkloppen.Goed in de laagste versnelling nadraaien tot het schuim koud is en de suiker geheel is opgelost.
Een tompouceplak van 46 x 11 cm dun bestrijken met witte chocolade .
Spuit een baan Fruitful Cherry in het midden en daar omheen drie banen gele room.
Het geheel opspuiten met de Meringueschuim en afbranden op kleur.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met gebruneerde amandelschaafsel en gehakte pishtachenoten.
Na het koelen snijden in 9 stukken van 5 cm.
Uitkomst 9 stuks