Recepten Recepten

Roomstammetje

Bodem

1 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
50 g   Arabesque Blanc 29 *

* Eventueel iets verdunnen met cacaoboter of hard vet

Recept

100 g   Bianca
100 g   water
170 g   suiker
30 g   Zeesan Neutraal

Vulling

250 g   Fruitful Cherry
250 g   Gele room met Maestro Creme Vanille

Afwerking

100 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

35 g   amandelschaafsel (gebruneerd)
6 g   pistachenoten *

* fijngehakt

Roomstammetje

Werkwijze

Bianca, suiker en de Zeesan met het water van 70°C opkloppen.
Goed in de laagste versnelling nadraaien tot het schuim koud is en de suiker geheel is opgelost.

Een tompouceplak van 46 x 11 cm dun bestrijken met witte chocolade .
Spuit een baan Fruitful Cherry in het midden en daar omheen drie banen gele room.
Het geheel opspuiten met de Meringueschuim en afbranden op kleur.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met gebruneerde amandelschaafsel en gehakte pishtachenoten.

Na het koelen snijden in 9 stukken van 5 cm.

Uitkomst 9 stuks