Roombroodjes met Panomix Vienna
Roombroodjes met Panomix Vienna
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
800 g | 8 % | gist | |
4.600 g | 46 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
15.400 g | Gele room met Minuta VV (50 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 24°C.
Afwegen 1500 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Als de bolletjes iets zijn losgekomen platrollen en dubbelvouwen.
Na voldoende rijs bakken.
Oventemperatuur 280°C.
Uitkomst 308 broodjes.
Als de broodjes afgekoeld zijn opensnijden en vullen met gele room.
Bestuiven met poedersuiker.