Roombroodje Vanille Citroen
Roombroodje Vanille Citroen
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
800 g | 8 % | gist | |
4.500 g | 45 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
15.280 g | Gele room met Minuta VV (40 g per stuk) | ||
7.640 g | Fruitful Lemon Cream (20 g per stuk) |
Decoratie
764 g | Mont Blanc (2 g per stuk) * |
* geel gekleurd
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 24°C.
Afwegen 1200 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Als de bolletjes iets zijn losgekomen platrollen en dubbelvouwen.
Na voldoende rijs bakken.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 7 minuten.
Uitkomst 382 stuks
Meng de gele room met de Fruitful Lemon Cream.
Als de broodjes afgekoeld zijn opensnijden en vullen met 60 gram gele citroenroom.
Bestuiven met de geel gekleurde Mont Blanc.