Roomboter Mini Staven
Roomboter Mini Staven
Recept
2.000 g | roomboterkorst | |
3.500 g | Maestro Amandelspijs Ei | |
150 g | Ovex Liquide |
Afwerking
450 g | ColdJel Neutraal |
Decoratie
450 g | gekonfijte vruchtenstukjes (15 g per stuk) |
Werkwijze
De korst uitrollen tot een strook van 60 x 100 cm voor 30 staafjes.Het oppervlak met water nat maken en de spijspillen (ca. 18 cm) per 3 inrollen, zorgen voor voldoende tussenruimte.
Druk de korst in de tussenruimte door met een krabber, zodat de korst sluit.
De staven langrollen tot ca. 20 cm.
Ruim op de plaat zetten en twee keer strijken met Ovex Liquide, de laatste keer vlak voor het bakken.
Rusttijd minstens 30 minuten.
Oventempartuur:
Inschiet oven 220°C.
Rotatieoven 200°C
Baktijd 30 minuten.
Na het bakken direct strijken met ColdJel Neutraal en decoreren met geconfijte vruchtenstukjes.
Uitkomst 30 stuks