Room plaatcake
Room plaatcake
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
400 g | Renetta Appelspijs |
Recept
2.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
720 g | water |
Vulling
600 g | Minuta Speciaal | |
1.500 g | water | |
50 g | boter |
Decoratie
300 g | Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV |
Werkwijze
Een plaat van 60 x 40 cm beleggen met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 1,5 mm dik (licht prikken).Bestrijken met Renetta Appelspijs.
De Vero Boerencake Koppig met het water gedurende 5 minuten in de tweede versnelling met de vlinder mengen tot een glad beslag.
Dit beslag over de Renetta Appelspijs verdelen.
Maak een vulling van water, Minuta Speciaal en de Boter.
Spuit deze vulling in grote doppen erop.
Overstrooien met Kruimeldeeg .
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Eventueel afgeleren en in de gewenste grootte snijden.