Rood Fruit Quattro's
Rood Fruit Quattro's
Recept
2.000 g | Kanomix | |
900 g | boter | |
150 g | water | |
100 g | Citroenrasp | |
10 g | bakkerszout |
Vulling
2.200 g | Perla Amandelpan | |
1.100 g | Fruitful Red Fruit |
Decoratie
600 g | Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel |
Werkwijze
Vulling aanmaken.Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 4 mm.
De plaat bekleden en de vulling hierop aanbrengen.
Voor de bovenplak het deeg uitrollen op 3½ mm en over de spijs rollen.
Decoreren met Victoriabeslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 45 minuten.
Snijden in gewenste grootte.
Bovenstaand recept is voor 1 plaat van 60 x 40 cm.