Rolls Royal
Rolls Royal
Recept
1.000 g | Moscalux | |
1.250 g | ei | |
100 g | Citroenrasp | |
2 g | bakkerszout | |
500 g | Perla Amandelpan | |
100 g | boter |
Vulling
3.000 g | Fruitful Raspberry Jam |
Afwerking
600 g | Fruitful Raspberry Jam * | |
150 g | Hazelnoot Krokant |
* tot kookpunt verwarmt
Decoratie
800 g | rood fruit | |
80 g | choco decor |
Werkwijze
De grondstoffen op bakkerijtemperatuur verwerken.Moscalux, ei, Citroenrasp en zout 8 minuten in de 3e versnelling opkloppen.
Amandelpan gladroeren en met de gesmolten boter aan het beslag toevoegen.
Niet te lang mengen.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 6 minuten.
Strijk 6 dunne plakken van 40 x 60 cm en een dikte van 3 mm.
Na het afkoelen bestrijken met Fruitful Raspberry Jam en in de lengte doorsnijden.
Oprollen met behulp van papier en met papier invriezen en bewaren.
Papier verwijderen en overgieten met ingekookte Fruitful Raspberry Jam.
Snijd de rol in 7 gelijke stukken en eventueel op een gebakken plakje hardewener plaatsen.
Aanzetten met Hazelnoot Krokant en decoreren met rood fruit en choco decor.
Uitkomst 84 stuks