Rogge Walnotenbroodjes met Roggopan 20
Rogge Walnotenbroodjes met Roggopan 20
Recept
8.000 g | 80 % | tarwebloem | } 100% |
2.000 g | 20 % | Roggopan 20 | } |
400 g | 4 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
5.800 g | 58 % | water |
Vulling
3.000 g | 30 % | walnoten |
Werkwijze
Walnoten 20 minuten weken in 15% water, berekend over het gewicht van de walnoten.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Direct de vulling doorwerken.
Voorrijs 20 minuten.
Afwegen 500 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Vormen.
Narijs 45 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 38 Rogge Walnotenbroodjes.