Rogge Vruchtenbrood
Rogge Vruchtenbrood
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Roggopan * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
700 g | 7 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water | |
1.000 g | 10 % | Maestro Vruchten |
* Panomix Roggopan bevat zout!
Vulling
2.000 g | 20 % | noten | |
6.000 g | 60 % | rozijnen |
Werkwijze
De noten 30 minuten weken in 15% water berekend over het gewicht van de noten.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 24°C.
Voorrijs 30 minuten.
Afwegen 450 gram.
Vormen in allinsonblikken met deksel.
Volgerezen afbakken.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 56 stuks.