Rogge Mueslibroodje
Rogge Mueslibroodje
Recept
5.000 g | 50 % | volkorentarwemeel | } 100% |
5.000 g | 50 % | volkorenroggemeel | } |
600 g | 6 % | gist | |
6.900 g | 69 % | water | |
3.000 g | 30 % | Muesli 30 MZ * |
* Muesli 30 MZ bevat zout!
Vulling
8.000 g | 80 % | Muesli Melange |
Decoratie
235 g | roggebloem (5 g per stuk) |
Werkwijze
De Muesli Melange ca. 30 minuten weken in 15% water berekend over het gewicht van de Muesli Melange.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
De vulling direct doordraaien.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 600 gram.
Puntrijs 25 minuten.
Vormen als vloerbrood
Op bakplaten met papier zetten.
Narijs 50 minuten.
Decoreren met Roggebloem en een speciaal sjabloon.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 47 stuks