Rode Vruchtentaart
Rode Vruchtentaart
-
2.500 g | Sloffendeeg met spijs * | |
200 g | Rolbeslag met Moscalux |
* 10 sloffen van 18 cm doorsnede
Recept
500 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
1.000 g | water | |
500 g | Fruitful Red Fruit | |
1.000 g | slagroom |
Afwerking
300 g | Glazuur voor spiegels (Helder) met Zeesan Neutraal en Paletta ColdJel |
Decoratie
3.000 g | Flambé Schuim met Bianca en Zeesan Neutraal |
Werkwijze
De bavaroisering insmeren met Muffinolie en door de poedersuiker halen, overtollige poedersuiker afkloppen.Plaats in de ring een plakje rolbeslag.
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met het water tot een gladde massa.
Meng de Fruitful Red Fruit erdoor.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De ringen vullen met bavaroise en glad afstrijken.
In de koelkast plaatsen.
Na het koelen het taartje overgieten met de glazuur die op kleur gebracht is met de kleurstof Helderrood.
Plaats het taartje op de sloffenbodem van 18 cm en spuit een rand van de Flambé Schuim er omheen.
Brand deze rand licht af.
De bovenzijde decoreren met rode bessen en een chocolade decor.
Uitkomst 10 stuks.