Rode Vruchtenschnitt
Rode Vruchtenschnitt
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
250 g | Renetta Appelspijs |
Recept
2.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
700 g | water |
Vulling
500 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
1.000 g | water | |
1.000 g | slagroom | |
500 g | Fruitful Red Fruit |
Afwerking
550 g | Fruitful Red Fruit |
Werkwijze
Fonceer twee bakplaten van 60 x 20 cm met hardewenerdeeg.Bestrijk het deeg met de Renetta Appelspijs.
Vero Boerencake Koppig en water mengen, gedurende 4 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag over de Renetta Appelspijs en bakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Baktijd 35 minuten.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Voeg de Fruitful Red Fruit toe en grof doormengen.
Vul hiermee de vorm tot aan de rand en gladstrijken.
Het geheel in de koelkast plaatsen.
Na het koelen een spiegel van een dunne laag Fruitful Red Fruit opbrengen.
Lossen en snijden in gewenst formaat.
Decoreren met rode vruchten en chocolade.
Uitkomst 12 stuks van 9,5 x 20 cm.