Rode Pimpernel met Zeesan Strawberry
Rode Pimpernel met Zeesan Strawberry
Recept
500 g | Amandelbeslag met Moscalux en Perla Amandelpan |
Vulling
200 g | Zeesan Strawberry | |
250 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Afwerking
35 g | frambozen (diepvries) | |
35 g | aardbeien | |
80 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Meng Zeesan Strawberry met het water tot een gladde massa.Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De bavaroisering insmeren met Muffinolie en door de poedersuiker halen, overtollige poedersuiker afkloppen.
De bavaroiseringen vullen met een dun plakje amandelbeslag dat net binnen de bavaroisering valt.
Een laagje aardbeienbavaroise.
Weer een dun plakje amandelbeslag.
Ruim tremperen met Kirsch trempeerlikeur.
De ring glad afstrijken met bavaroise en koelen, vervolgens invriezen.
De rand afwerken met een rood lint.
De frambozen, aardbeien en de Paletta Spray Neutraal opkoken en heet op de bevroren bavaroise strijken.
Afwerken met halve aardbeien en frambozen, deze afgeleren en of puntjes bestuiven met Mont Blanc.
Uitkomst 5 taartjes van 12 cm doorsnee.