Rode Hartverwarmers met Fantasy Red Velvet
Rode Hartverwarmers met Fantasy Red Velvet
Recept
2.000 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
1.000 g | boter | |
750 g | tarwebloem | |
250 g | ei | |
20 g | Alpina * |
* Kan vervangen worden door: 10 gram Bakmiddel S, 60 gram Beurrine/ Romella of 6 gram ammonium.
Afwerking
130 g | Ovex Liquide |
Decoratie
150 g | Arabesque Blanc 29 | |
150 g | Dip Neutraal |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen tot een deeg.Eventueel koelen voor het verwerken.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 6 mm, met de hartsteker harten uitsteken.
De bakplaat inspuiten met Carlex Spray en de deegharten op de plaat leggen.
Strijken met Ovex Liquide.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd 20 minuten.
Nadat de harten goed zijn afgekoeld decoreren met een mengsel van Dip Neutraal en Arabesque Blanc.
UItkomst 90 stuks
Om de uitrolband schoon te houden kun je het deeg op de werkbank steken.