Rijckelaer met Multikorn Donker 50 MZ
Rijckelaer met Multikorn Donker 50 MZ
Recept
5.000 g | 50 % | Multikorn Donker 50 MZ * | } 100% |
3.000 g | 30 % | volkorentarwemeel | } |
2.000 g | 20 % | tarwebloem | } |
500 g | 5 % | gist | |
7.000 g | 70 % | water | |
1.500 g | 15 % | Korent Ambacht |
* Multikorn Donker 50 MZ bevat zout!
Vulling
5.000 g | 50 % | gedroogde abrikozen | |
7.500 g | 75 % | vijgen | |
1.500 g | 15 % | water |
Decoratie
1.400 g | amandelstaafjes (20 g per stuk) |
Werkwijze
De abrikozen en vijgen ca. 20 minuten weken met 1500 gram water.Van alle grondstoffen met 60% water een goed afgekneed deeg vormen.
De laatste 10% in gedeeltes toevoegen als voor Allinson.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 30°C.
Voorrijs 20 minuten.
Afwegen 450 gram.
Opmaken en decoreren.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 70 stuks