Regenboogtaartje op een Amandelboterbodem met Kanomix
Regenboogtaartje op een Amandelboterbodem met Kanomix
Recept
2.000 g | Kanomix | |
900 g | boter | |
100 g | ei | |
50 g | water | |
80 g | Citroenrasp | |
10 g | bakkerszout |
Vulling
2.000 g | Perla Amandelpan |
Vulling 2
1.200 g | Minuta Speciaal | |
300 g | boter | |
90 g | Gel Triple Sec 50% | |
3.000 g | water |
Decoratie
4.000 g | fruit | |
800 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen op een dikte van 7 mm.
Plakken uitsteken met een ring waarin gebakken wordt of de deegplakken bakken in pie-plates.
In het midden Perla Amandelpan spuiten.
Voor 250 gram deeg 125 gram Perla Amandelpan.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 25 minuten.
Minuta Speciaal, water van 60°C en de Gel Triple Sec mengen, daarna de boter toevoegen.
Met de gard tot een gladde massa kloppen.
250 gram room met een spuitzak opspuiten.
Met 250 gram vers fruit decoreren en afgeleren met 50 gram Paletta Spray Neutraal.