Recepten Recepten

Red Velvet Tulband

Recept

3.500 g   Fantasy RedVelvet Cake
1.600 g   boter
1.600 g   ei
300 g   karnemelk *
200 g   suiker

* Kan eventueel worden vervangen door water.

Afwerking

300 g   Bianca
750 g   water
600 g   poedersuiker
100 g   Zeesan Neutraal

Decoratie

60 g   RedVelvet kruimels
Red Velvet Tulband

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 8 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.
Soortelijk gewicht 850 gram/liter.

De gesmeerde tulbandvorm (18 x 10 cm) vullen met 700 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd 50 minuten.

Na afkoelen invriezen.

Bianca, Zeesan Neutraal, poedersuiker en het water in stand 3 standig kloppen.
De bevroren tulband voorzichtig door het schuim halen en brand deze direct af.
Aanzetten met RedVelvet kruimels.

Uitkomst 10 stuks