Red Velvet Tulband
Red Velvet Tulband
Recept
3.500 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
1.600 g | boter | |
1.600 g | ei | |
300 g | karnemelk * | |
200 g | suiker |
* Kan eventueel worden vervangen door water.
Afwerking
300 g | Bianca | |
750 g | water | |
600 g | poedersuiker | |
100 g | Zeesan Neutraal |
Decoratie
60 g | RedVelvet kruimels |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 8 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.Soortelijk gewicht 850 gram/liter.
De gesmeerde tulbandvorm (18 x 10 cm) vullen met 700 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd 50 minuten.
Na afkoelen invriezen.
Bianca, Zeesan Neutraal, poedersuiker en het water in stand 3 standig kloppen.
De bevroren tulband voorzichtig door het schuim halen en brand deze direct af.
Aanzetten met RedVelvet kruimels.
Uitkomst 10 stuks