Red Velvet Muffin XL
Red Velvet Muffin XL
Recept
1.000 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
350 g | ei | |
300 g | Muffinolie * | |
225 g | water |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
30 g | Cremo B Poeder | |
10 g | suiker | |
50 g | water | |
100 g | kwark | |
10 g | melkpoeder |
Decoratie
200 g | Kruimeldeeg met Minuta VV (10 g per stuk) * |
* Is te vervangen door een choco kruimeldeeg
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.Met een ijsschep 90 gram beslag in de Muffintray scheppen.
Meng de ingrediënten voor de vulling 3 minuten met een garde in de hoogste versnelling.
Spuit een dop van 10 gram vulling op het beslag.
Strooi 10 gram kruimeldeeg rond de vulling.
Oventemperatuur:.
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 30-35 minuten.
Uitkomst 20 stuks
De vulling kan vervangen worden door Fruitful