Red Velvet Love
Red Velvet Love
Recept
1.000 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
400 g | ei | |
150 g | boter | |
100 g | water |
Vulling 1
400 g | boter | |
200 g | Liefmans Fruitesse | |
125 g | Cremo B Poeder | |
80 g | suiker |
Vulling 2
200 g | Fruitful Raspberry HI |
Afwerking
400 g | Arabesque Noir 72 |
Decoratie
40 g | Mont Blanc | |
120 g | choco decor |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de tweede versnelling.Doppen spuiten van ca. 20 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 240°C.
Rotatieoven 215°C.
Baktijd 8 minuten.
Cremo B Poeder, suiker en Liefmans mengen en gladroeren.
Boter 5 minuten in de 2e versnelling opkloppen.
Liefmans compositie in gedeeltes toevoegen.
In zijn geheel luchtig draaien, 10 minuten afhankelijk van de temperatuur.
Spuit 10 gram crème op een zijde en spuit hierin een dopje Fruitful Raspberry HI.
Plak hierop een tweede plak en koel het geheel.
Breng de Arabesque Noir 72 op temperatuur en haal door.
Decoreren met chocoladehartjes en Mont Blanc.
Uitkomst 40 stuks