Recepten Recepten

Red Velvet Love

Recept

1.000 g   Fantasy RedVelvet Cake
400 g   ei
150 g   boter
100 g   water

Vulling 1

400 g   boter
200 g   Liefmans Fruitesse
125 g   Cremo B Poeder
80 g   suiker

Vulling 2

200 g   Fruitful Raspberry HI

Afwerking

400 g   Arabesque Noir 72

Decoratie

40 g   Mont Blanc
120 g   choco decor
Red Velvet Love

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de tweede versnelling.
Doppen spuiten van ca. 20 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 240°C.
Rotatieoven 215°C.
Baktijd 8 minuten.

Cremo B Poeder, suiker en Liefmans mengen en gladroeren.
Boter 5 minuten in de 2e versnelling opkloppen.
Liefmans compositie in gedeeltes toevoegen.
In zijn geheel luchtig draaien, 10 minuten afhankelijk van de temperatuur.

Spuit 10 gram crème op een zijde en spuit hierin een dopje Fruitful Raspberry HI.
Plak hierop een tweede plak en koel het geheel.

Breng de Arabesque Noir 72 op temperatuur en haal door.

Decoreren met chocoladehartjes en Mont Blanc.

Uitkomst 40 stuks