Red Velvet Cakestick
Red Velvet Cakestick
Recept
1.000 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
350 g | ei | |
300 g | Muffinolie * | |
225 g | water |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
100 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
100 g | water | |
100 g | ColdJel Neutraal | |
100 g | slagroom |
Werkwijze
Alle ingrediënten mengen, 5 minuten in de eerste versnelling.Spuit 50 gram beslag in de vorm en schuif daarna het stokje in de vorm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 25 minuten.
Na het bakken de cakejes koelen en vriezen.
Als de cakejes bevroren zijn lossen.
Meng het water van 60°C met de Zeesan Curd/Yoghurt.
Voeg de ColdJel Neutraal en de ongeslagen slagroom toe en mengen.
Voeg eventueel iets rode kleurstof toe en haal de sticks door.
Uitkomst 37 stuks