Red Velvet Cake Taart
Red Velvet Cake Taart
Recept
1.000 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
350 g | ei | |
300 g | boter | |
225 g | water |
Vulling
150 g | Fruitful Raspberry Jam | |
300 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder |
Afwerking
500 g | Creme met Dip en Slagroom |
Decoratie
15 g | Mont Blanc (5 g per stuk) * | |
3 g | choco decor (1 g per stuk) |
* rood gekleurd
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de laagste versnelling.Vul een ring (diameter 16 cm) met 500 gram beslag.
Oventemperatuur:.
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 50-55 minuten.
Snij de taart in drie gelijke delen.
Vull de bodem met een laag Fruitful Raspberry Jam en daarop een laag creme au beurre.
Leg hierop de tweede laag trempeer deze met suikerwater en een laag creme au beurre.
Plaats de laatste laag en maskeer de taart met de creme met Dip.
Bestuif de taart met Mont Blanc en decoreer deze met 2 chocoladekrullen.
Uitkomst 3 stuks