Red Velvet Cake
Red Velvet Cake
Recept
1.000 g | Fantasy RedVelvet Cake | |
350 g | ei | |
300 g | Muffinolie * | |
225 g | water |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Recept 1
570 g | Dip Neutraal | |
190 g | Scaldis Wit |
Decoratie
30 g | chocolade (10 g per stuk) * |
* Red Colouring
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.Vul een ring (diameter 16 cm) met 500 gram beslag.
Oventemperatuur:.
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 50-55 minuten.
De cake doorhalen in een mengsel van de Dip Neutraal en Trinindad Wit (30°C).
Decoreer de tekst Red Velvet met rood gekleurde chocolade.
Uitkomst 3 stuks