Red Rolo
Red Rolo
Recept
250 g | Vero Plaatcake | |
250 g | Maestro Moscovisch | |
100 g | Perla Amandelpan | |
500 g | ei |
Vulling 1
300 g | Fruitful Raspberry HI |
Vulling 2
650 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder |
Afwerking
72 g | Arabesque Blanc 29 | |
360 g | Maro 1:3 Rol Rood |
Decoratie
72 g | frambozen |
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 7 minuten in de hoogste versnelling met een draadgarde, 1 minuut kloppen in de tweede versnelling, 1 minuut in de laagste versnelling nadraaien.Strijk 3 plakken met een dikte van 0,5 cm en ongeveer 45 x 30 cm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160ºC
Baktijd 18 minuten.
Strijk de Fruitful Raspberry HI over de dunne biscuits.
Verdeel hierop een dunne laag Crème au beurre (houd wat Crème au beurre over voor de decoratie).
Rol de plakken in de lengte strak op en vries deze in.
Wanneer de rollen bevroren zijn, snijden in plakken van 2,5 cm breed.
Rol de Maro 1:3 Rol Rood uit tot een dikte van 2 mm en snijd banen van 2,5 cm breedte, lengte ca. 22 cm.
Strijk de marsepeinbanen in met Arabesque Blanc 29 en plak deze aan de gebakjes.
Afwerken met Crème au beurre en frambozen.
Uitkomst 36 stuks