QuarQy Lemoncake
QuarQy Lemoncake
Recept
3.400 g | Fantasy QuarQy Cake | |
2.750 g | Fantasy Lemon Cake | |
1.750 g | ei | |
1.100 g | water | |
850 g | kwark | |
700 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
600 g | Fruitful Lemon Cream (20 g per stuk) | |
120 g | pistachenoten (4 g per stuk) * |
* fijn gehakt
Afwerking
180 g | Paletta Spray Neutraal (6 g per stuk) |
Werkwijze
Meng Fantasy QuarQy Cake, Fantasy Lemon Cake, ei, water, kwark en Muffinolie gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.De Cakevorm in tray vullen met 350 gram beslag.
Spuit hierop een zigzag van Fruitful Lemon Cream.
Bestrooien met de fijn gehakte pistachenoten.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het afkoelen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 30 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.