QuarQy Lemon Square
QuarQy Lemon Square
Recept
3.400 g | Fantasy QuarQy Cake | |
2.750 g | Fantasy Lemon Cake | |
1.750 g | ei | |
1.100 g | water | |
850 g | kwark | |
700 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
1.200 g | Fruitful Lemon Cream (40 g per stuk) | |
120 g | pistachenoten (4 g per stuk) * |
* fijn gehakt
Afwerking
300 g | Paletta Spray Neutraal (10 g per stuk) |
Werkwijze
Meng Fantasy QuarQy Cake, Fantasy Lemon Cake, ei, water, kwark en Muffinolie gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.De Bakvorm Vierkant vullen met 350 gram beslag.
Spuit hierop een zigzag van Fruitful Lemon Cream.
Bestrooien met de fijn gehakte pistachenoten.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.
Na het afkoelen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 30 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.