Quarqy Bosbesschnitt
Quarqy Bosbesschnitt
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
250 g | Renetta Appelspijs |
Recept
1.250 g | Fantasy QuarQy Cake | |
150 g | water | |
325 g | kwark | |
325 g | ei | |
150 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
500 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
1.000 g | water | |
1.000 g | slagroom | |
200 g | Fruitful Blueberry |
Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg.Bestrijk het deeg met de Renetta Appelspijs.
Fantasy QuarQy Cake, ei, kwark, water en Muffinolie mengen, gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdelen over de Renetta Appelspijs en bakken.
Oventemperatuur
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Na het afkoelen een hoge rand om deze basis plaatsen.
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met het water tot een gladde massa.
Voeg de Fruitful Blueberry toe.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Vul hiermee de ring tot boven en gladstrijken.
Het geheel in de koelkast plaatsen.
Na het koelen een dunne laag Fruitful Blueberry opbrengen als een spiegel.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal, dan de rand verwijderen.
Daarna in de gewenste grootte snijden en evt. verder afwerken met soezenkriebels en een takje mint.
Uitkomst 12 schnitten van 10 x 20 cm.