Quarqy Bombes met Fantasy QuarQy Cake
Quarqy Bombes met Fantasy QuarQy Cake
Bodem
500 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Rolbeslag
250 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
Recept
1.000 g | Fantasy QuarQy Cake | |
250 g | kwark | |
250 g | ei | |
125 g | Muffinolie * | |
125 g | water |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
1.375 g | Kwark Yoghurt Bavaroise met Zeesan Curd/Yoghurt |
Afwerking
250 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
60 g | kokos | |
175 g | choco decor |
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.Verdeel het beslag over de Flexipan mat (1268) (Ca. 30 gram per stuk).
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Maak de Kwark Yoghurt bavaroise aan en verdeel deze (ca. 25 gram) over de gebakken QuarQy cake.
Sluit af met een plakje rolbeslag en invriezen.
Haal de gebakjes door de Paletta Spray Neutraal en zet aan met een dun randje kokos.
Plaats de gebakjes op een gebakken plakje hardewenerdeeg en decoreren met een choco decor.
Uitkomst 58 stuks