Quadrini Bruin
Quadrini Bruin
Recept
3.500 g | 35 % | tarwebloem | } 100% |
3.500 g | 35 % | volkorentarwemeel | } |
3.000 g | 30 % | Toscane Donker 30 MZ * | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water | |
250 g | 2.5 % | Gamma Extra |
* Toscane Donker 30 MZ bevat zout!
Decoratie
720 g | Decor Tarwegries |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling draaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Voorslag geven en 15 minuten laten rijzen.
Uitrollen tot een dikte van 7 mm.
Snijden in 9 x 9 cm (ca. 85 gram)
Decoreren met Decor Tarwegries.
Narijs 60 minuten.
Een kruis insnijden.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 20 minuten.
Uitkomst ca. 180 stuks.