Prokornbrood met Panomix Prokorn
Prokornbrood met Panomix Prokorn
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Prokorn * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
250 g | 2.5 % | gist | |
5.800 g | 58 % | water |
* Panomix Prokorn bevat zout!
Decoratie
13 g | 0.1 % | Decor Boekweitgrutten |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goed vochtopname wat langer in de eerst versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Opmaken en decoreren met Decor Boekweitgrutten.
Narijs 60 minuten.
Drie maal in de lengte insnijden.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 38 minuten.
Uitkomst 40 stuks
Voor de diepvries 1 á 2 % Nordix Super toevoegen.