Plaatcake Cranberry Kruimel
Plaatcake Cranberry Kruimel
Fonceerdeeg
300 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
150 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
600 g | Vero Basis-Rühr | |
350 g | ei | |
350 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
100 g | Minuta VV | |
500 g | yoghurt |
Vulling 2
500 g | Fruitful Cranberry HI |
Afwerking
800 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Werkwijze
De bakplaat van 60 x 20 cm (hoge randen) bekleden met hardewenerdeeg.Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Alle grondstoffen mengen 3 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Het beslag over de plaat verdelen en gladstrijken.
Meng de yoghurt met de Minuta VV tot een gladde room.
De yoghurtroom diagonaal over het beslag spuiten.
Als tweede de Fruitful Cranberry HI kruislings op de yoghurtroom spuiten.
Overstrooien met kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het afkoelen afwerken met Mont Blanc en in gewenste grootte snijden.
Uitkomst 1 stuks