Pistacherol met Zeesan Neutraal
Pistacherol met Zeesan Neutraal
Recept
2.000 g | Dunne Bretonplakken met Moscalux en Farmers Cake |
Vulling
400 g | Zeesan Neutraal | |
500 g | water | |
2.000 g | slagroom | |
150 g | Wigo Compound Pistache | |
80 g | Gel Rhum 50% |
Trempeer
400 g | rum trempeer |
Afwerking
700 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
30 g | Wigo Compound Pistache |
Werkwijze
4 Dunne Bretonplakken.Meng de Zeesan Neutraal, water, Gel Rhum 50% en Wigo Compound Pistache tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
De 4 plakken Breton tremperen met rum trempeer en vullen met de pistachebavaroise vulling.
Strak oprollen, goed inpakken en koelen.
De Wigo Compound Pistache door de creme au beurre mengen en de gekoelde rollen grof aanstrijken.
Als decoratie overstrooien met groene decoratie.
Uitkomst 12 pistacherollen.