Pistache Tree
Pistache Tree
Recept 1
100 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling 1
500 g | Frangipane met Perla Amandelpan |
Vulling 2
100 g | Amarenen Kersen |
-
100 g | Arabesque Noir 58 |
Afwerking
500 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
50 g | Wigo Compound Pistache |
Decoratie
50 g | gouden suikerparels |
Werkwijze
Deeg uitrollen tot een dikte van 1,75 mm.Fonceer de flexipanmatten (mini bombe doorsnede 4 cm).
De gefonceerde bakjes vullen met frangipane.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
De onderzijde doorhalen met Arabesque Noir 58 zodat er een voetje ontstaat.
Plaats een halve Amarenen Kers op de gebakken bodem.
Maak de Crème au Beurre aan met de Wigo Compound Pistache en spuit een kerstboompje op de Amarenen Kers.
Decoreer de boompjes naar keuze.
Uitkomst 50 stuks