Pistache Spar
Pistache Spar
Recept 1
500 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling
500 g | Perla Amandelpan | |
150 g | pistachenoten * | |
1 g | Kaneel Orenta | |
75 g | water | |
500 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder |
* Tot gruis vermalen
Decoratie
100 g | pistachenoten * |
* Gehakt
Afwerking
50 g | cacaoboter * |
* Gekleurd
Werkwijze
Deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.Fonceer de bakjes (doorsnede 6 cm).
De vulling aanmaken, meng 4 minuten in eerste versnelling met een vlindergard.
De gefonceerde bakjes vullen met 14 gram vulling.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.
Spuit van de Crème au Beurre een kerstboompje op de gebakken bodems.
Bestrooi deze direct met de gehakte pistache en vries deze in.
Spuit de bevroren kerstboompjes af met de groen gekleurde cacaoboter.
Uitkomst 50 stuks