Pistache-Framboos Tornado
Pistache-Framboos Tornado
Recept
3.000 g | 100 % | tarwebloem | |
900 g | 30 % | Maestro Boterstol | |
300 g | 10 % | gist | |
60 g | 2 % | bakkerszout | |
90 g | 3 % | Wigo Compound Pistache | |
1.800 g | 60 % | water |
Vulling 1
300 g | 10 % | gehakte pistachenoten | |
600 g | 20 % | Choco Chunks * |
* wit
Vulling 2
1.350 g | Fruitful Raspberry HI |
Afwerking
150 g | Chocoladeschaafsel Wit | ||
135 st | frambozen * | ||
150 g | Paletta Spray Neutraal | ||
45 st | chocoladekrul |
* verse frambozen
Werkwijze
Spuit 90 doppen van ca. 15 gram Fruitful Raspberry HI in siliconenmatjes en vries deze in.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 2350 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
6 bolletjes in een tulbandvorm plaatsen.
Narijs ca 50 minuten.
Op ¾ van de narijs 6 bevroren bolletjes Fruitful Raspberry HI in de deeg bolletjes drukken.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 20 minuten.
Na het afkoelen de tulband afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met verse frambozen die licht bestoven zijn met Mont Blanc, witte chocoladeschaafsel en wat bruine chocolade krullen.
Uitkomst 15 stuks