Pistache Framboos Tompouce
Pistache Framboos Tompouce
Bodem
10 st | tompouce plakken 46 x 11 cm |
-
250 g | Fruitful Apricot Jam |
Recept
1.000 g | Vero Plaatcake | |
450 g | Muffinolie * | |
450 g | water | |
100 g | Wigo Compound Pistache |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling 1
500 g | Fruitful Raspberry Jam |
Vulling 2
2.100 g | Bavaroise met Zeesan Forest Fruit |
Afwerking
400 g | Gletscher Fondant * |
* Kleuren naar behoefte
Decoratie
80 st | frambozen | |
250 g | slagroom |
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.Verdeel het beslag over een plaat van 40x60 cm.
Oventemperatuur
Inschietoven 18°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35-40 minuten.
Strijk een dun laagje Fruitful Raspberry Jam over de gebakken cake.
Verdeel de Forest Fruit Bavaroise over de Fruitful Raspberry Jam en vries de plaat in.
Snijd de bevroren plaat in 5 stroken van 11x40 cm.
Strijk 5 van de Tompouce stroken in met ingekookte Fruitful Abricot Jam en plaats hier een strook gebak op en sluit af met een tompouce strook.
Verwarm de Fondant tot ca. 45°C, slap iets af met water en glaceer hiermee de Tompoucen.
Snijd op gewenste maat (5x11 cm).
Decoreer met slagroom en frambozen.
Uitkomst 40 stuks