Piña Pie
Piña Pie
Bodem
1.000 g | Sloffendeeg met Kanomix | |
500 g | Perla Amandelpan | |
500 g | Fruitful Apricot Jam |
Recept
190 g | Zeesan Choco | |
230 g | water | |
940 g | slagroom |
Afwerking
1.000 g | ananas |
Decoratie
400 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Sloffendeeg uitrollen tot een dikte van 5,5 mm.Uitsteken met een taartring (diameter 12 cm).
Verdeel de Perla Amandelpan een cm van de kant over de taartringen en bak de bodems goudbruin af.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatie oven 180°C.
Baktijd 35 minuten.
Meng de Zeesan Choco en het water tot een gladde massa.
Laat de massa 1 minuut wellen en spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Spuit 30 doppen bavaroise van 25 gram en 60 doppen van 10 gram op een bakvel en vries de doppen in.
Verdeel de Fruitful Apricot Jam over de bodems, verdeel de bevroren bavaroise doppen en de ananas over de Fruitful Apricot Jam.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 20 stuks