Recepten Recepten

Pina Coladacake

Recept deel 1

300 g   gemalen kokos
250 g   suiker
250 g   water

Recept deel 2

2.000 g   Vero Boerencake Koppig
720 g   water
100 g   Gel Rhum 50%

Vulling

60 g   Pajets Chocolade

Decoratie

20 g   gemalen kokos
25 g   Pajets Chocolade
Pina Coladacake

Werkwijze

Gemalen kokos, suiker en water van 100 °C mengen, dit één uur laten weken.

Vero Boerencake Koppig, water, Gel Rhum 50% en kokosmassa mengen, 4 minuten in de tweede versnelling.
Daarna de Pajets Chocolade doorspatelen.
Schep 350 gram beslag in de Cakevorm in Tray.

Decoreer elke cake met gemalen kokos en Pajets Chocolade.

Oventemperatuur
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Uitkomst 10 stuks