Pina Coladacake
Pina Coladacake
Recept deel 1
300 g | gemalen kokos | |
250 g | suiker | |
250 g | water |
Recept deel 2
2.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
720 g | water | |
100 g | Gel Rhum 50% |
Vulling
60 g | Pajets Chocolade |
Decoratie
20 g | gemalen kokos | |
25 g | Pajets Chocolade |
Werkwijze
Gemalen kokos, suiker en water van 100 °C mengen, dit één uur laten weken.Vero Boerencake Koppig, water, Gel Rhum 50% en kokosmassa mengen, 4 minuten in de tweede versnelling.
Daarna de Pajets Chocolade doorspatelen.
Schep 350 gram beslag in de Cakevorm in Tray.
Decoreer elke cake met gemalen kokos en Pajets Chocolade.
Oventemperatuur
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 10 stuks