Pide Hollandaise met Multikorn Donker 50 MZ
Pide Hollandaise met Multikorn Donker 50 MZ
Recept
5.000 g | 50 % | Multikorn Donker 50 MZ * | } 100% |
4.000 g | 40 % | tarwebloem | } |
1.000 g | 10 % | volkorentarwemeel | } |
300 g | 3 % | gist | |
6.000 g | 60 % | water | |
200 g | 2 % | Gamma Plus |
* Multikorn Donker 50 MZ bevat zout!
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling draaien.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 450 gram.
Opbollen en op inschietapparaten of geperforeerde platen zetten.
Bolrijs 40 minuten.
De bollen oprekken tot een langwerpig model.
Met in olijfolie gedoopte vingertoppen het deeg indrukken, zodat de meeste lucht weg is.
Oprekken tot 35 cm.
Eventueel licht bestrooien met Decor Classic Mix.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Oventemperatuur rotatieoven 200°C.
Baktijd 20 minuten.
Uitkomst 35 pides Hollandaise.