Perzik Plaatcake
Perzik Plaatcake
Fonceerdeeg
1.200 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
800 g | Renetta Appelspijs |
Recept
3.000 g | Vero Plaatcake | |
1.350 g | water | |
1.350 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
3.000 g | Fruitful Peach HI |
Afwerking
1.200 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
500 g | amandelstaafjes |
Werkwijze
Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.Bestrijk het hardewenerdeeg met Renetta Appelspijs.
Meng de ingredienten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel ca. 1400 gram beslag over de Renetta Appelspijs.
De vulling grof over het cakebeslag verdelen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met gebruneerde amandelstaafjes en in gewenste grootte snijden.
Uitkomst 4 stuks