Perentaartje met Zeesan Neutraal
Perentaartje met Zeesan Neutraal
Fonceerdeeg
500 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
500 g | Zeesan Neutraal | |
625 g | water | |
100 g | Gel Rhum 50% | |
2.500 g | slagroom |
Vulling
200 g | Scaldis Puur | |
1.500 g | Kapsel met Moscamix | |
700 g | peren |
Decoratie
300 g | ColdJel Neutraal |
Werkwijze
Een plakje hardewener van 18 cm insmeren met Scaldis Puur.Hierop een dun plakje kapsel, kleiner dan de hardewenerplak leggen.
Plaats hierover de bavaroise-ring van 18 cm die ingesmeerd is met Muffinolie en poedersuiker.
Meng de Zeesan Neutraal met het perensap geeft extra smaak en iets groene kleur tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor met de in blokjes gesneden peer.
Breng op het kapsel een laag bavaroisevulling aan.
Weer een dun laagje kapsel.
Tremperen met rhum trempeer.
De ring vullen met de rest van de bavaroisevulling en glad afstrijken en koelen.
Afwerking:
Op de bovenzijde een spiegel van Coldjel Neutraal.
Decoratie van een halve peer en chocoladedecor gemaakt met Scaldis Puur en Wit.
Uitkomst 10 peren rhumtaartjes.