Pêche et Pistache
Pêche et Pistache
Bodem
300 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
210 g | Bianca | |
210 g | water | |
110 g | suiker | |
420 g | pistachenoten * | |
180 g | suiker | |
110 g | tarwebloem |
* Eventueel 50% vervangen door amandelen
Vulling
1.100 g | Fruitful Peach HI |
Afwerking
81 g | ColdJel Neutraal (3 g per stuk) |
Decoratie
27 g | kokos (1 g per stuk) | |
54 g | Flambé Schuim met Bianca en Zeesan Neutraal (2 g per stuk) | |
27 g | pistachenoten (1 g per stuk) | |
54 g | Chocolade Kletskop (2 g per stuk) | |
27 g | cress (1 g per stuk) |
Werkwijze
Bianca, water en 110 gram suiker opkloppen tot een standig schuim.Draai daarna voorzichtig de gehakte pistachenoten, suiker en bloem door.
Verdeel dit over een kartonnen Bakvorm Plaatcake (37 x 27,5 cm).
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.
Verdeel de Fruitful Peach HI over de gebakken en afgekoelde bodems en direct invriezen.
Bevroren snijden in rechthoeken van 11 x 3 cm en doorhalen met ColdJel Neutraal.
De rand aanzetten met kokos en op de gebakken hardewenerplakjes ( 11,5 x 3,5 cm) zetten.
Spuit een baan schuim op het gebakje en decoreren met gehakte pistachenoten, stukjes chocolade kletskop en een cress.
Uitkomst 27 stuks