Recepten Recepten

Pavlova Chocolade

Recept

200 g   Bianca
200 g   water
400 g   suiker
10 g   Cacao

Decoratie

10 g   Cacao

Vulling

100 g   Zeesan Choco
125 g   water
500 g   slagroom
Pavlova Chocolade

Werkwijze

Bianca, suiker en water van ca. 70°C opkloppen tot een stevig schuim.
Meng kort met een spatel de cacao door het gedraaide schuim.
In de gewenste vorm (± 10 cm diameter) op de bakplaat met bakpapier aanbrengen. DIt kan met kartel, dop of gewoon met een lepel (±40 gram).
Breng met een fijne zeef wat cacao aan op het schuim.

Oventemperatuur 130°C.
Baktijd 45 minuten.

Als het schuim goed gedroogd en afgekoeld is, kan de bavaroise aangemaakt worden.

Meng de Zeesan Choco met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom, die voor 75% is opgeklopt, erdoor.
Spuit vervolgens een grote rozet op de Pavlova en decoreer naar wens met bijvoorbeeld chocolade en fruit.

Uitkomst 20 stuks