Pavlova Cappuccino
Pavlova Cappuccino
Recept
200 g | Bianca | |
200 g | water | |
400 g | suiker |
Decoratie
20 g | water | |
5 g | Araba Mocca |
Vulling
100 g | Zeesan Cappuccino | |
125 g | water | |
500 g | slagroom |
Werkwijze
Bianca, suiker en water van ca. 70°C opkloppen tot een stevig schuim.In de gewenste vorm (± 10 cm diameter) op de bakplaat met bakpapier aanbrengen. DIt kan met kartel, dop of gewoon met een lepel (± 40 gram).
Meng het water met de Araba Mocca en decoreer het schuim met een kwastje.
Oventemperatuur 130°C.
Baktijd 45 minuten.
Als het schuim goed gedroogd en afgekoeld is, kan de bavaroise aangemaakt worden.
Meng de Zeesan Cappuccino met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom, die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Spuit vervolgens een grote rozet op de Pavlova en decoreer naar wens met bijvoorbeeld chocolade, nootjes, kaneel.
Uitkomst 20 stuks