Pavlova
Pavlova
Recept
700 g | Bianca | |
750 g | water | |
700 g | suiker |
-
700 g | suiker | |
40 g | Cacao |
Vulling
400 g | Zeesan Choco | |
500 g | water | |
2.000 g | slagroom |
Decoratie
300 g | chocolade schotsen | |
700 g | fruit |
Werkwijze
Bianca en water van 40°C luchtig kloppen, het eerste deel suiker al draaiende toevoegen.Klopt het geheel in 5 minuten luchtig.
Meng het tweede deel suiker met de cacaopoeder en voeg dit in een lage snelheid toe.
Draai het geheel 5 minuten na in de tweede versnelling.
Spuit doppen (± 10 cm diameter) op de bakplaat met bakpapier, dIt kan met kartel of gladde spuit.
Breng met een fijne zeef wat cacao aan op de doppen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 130°C.
Rotatieoven 110°C
Baktijd 45 minuten.
Meng de Zeesan Choco met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom, die voor 75% is opgeklopt, erdoor.
Spuit vervolgens een grote rozet op de Pavlova en decoreer naar wens met stukken chocolade en vers fruit.
Uitkomst 78 stuks