Recepten Recepten

Pauzekoeken met krenten

Recept

3.000 g   Bakkerskoekmix
1.000 g   Mekufa
1.300 g   water

Vulling

1.000 g   krenten

Afwerking

200 g   Hazelnootstukjes
Pauzekoeken met krenten

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Als laatste de vulling doormengen.
Bedek de bodem van een kapselplaat 60x80x4 cm met siliconen papier (bovenzijde papier inspuiten met Carlex).
Vul de bakplaat met ca. 6300 gram beslag en bestrooi de bovenzijde met Hazelnootstukjes.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 30 minuten.

Tip: Varieer met de vulling en de afwerking!

Na afkoeling snijden in stukken van 10 x 4 cm.

Uitkomst 120 stuks