Recepten Recepten

Pauzekoeken

Recept

3.000 g   Bakkerskoekmix
1.000 g   Mekufa
1.300 g   water

Vulling

600 g   Sinaasappelstukjes
400 g   Butterscotch Granulaat

Afwerking

200 g   Butterscotch Granulaat
Pauzekoeken

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Als laatste de vulling doormengen.
Bedek de bodem van een kapselplaat 60x80x4 cm met siliconen papier (bovenzijde papier inspuiten met Carlex).
Vul de bakplaat met ca. 6300 gram beslag en bestrooi de bovenzijde met Butterscotch Granulaat.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 30 minuten.

Tip: Varieer met de vulling en de afwerking!
Bijvoorbeeld:
- vulling 1000 gram krenten, afwerking 200 gram Hazelnootstukjes
- vulling 1000 gram cranberries, afwerking 200 gram greinsuiker P2

Na afkoeling snijden in stukken van 10 x 4 cm.

Uitkomst 120 stuks